top of page
blog getreal training en coaching.png
psychosociale therapie dienst 2 website.png
Hoop

NLP COACHING

ook online

Wil je helderheid in je doelen en vaardigheden ontwikkelen om oplossingen te vinden en deze blijvend te bereiken? Dan kan persoonlijke coaching jou daarbij helpen.
Ik ondersteun bij mentale en emotionele uitdagingen, gedragsveranderingen, communicatie- en zingevingsproblemen, conflicthantering en relatie- of gezinsproblemen. Werkgerelateerde coaching is ook mogelijk. Laten we samen werken aan jouw groei en succes.

PSYCHOSOCIALE BEGELEIDING

particulier/WMO/Jeugdwet

Ik bied oplossingsgerichte begeleiding aan om je te helpen omgaan met emotionele en sociale gevolgen van situaties of (gedrags)problematiek. We werken samen vanuit de kern van het probleem om effectieve oplossingen te vinden. Bij (gedrags)problemen en conflicten bied ik ondersteuning en advies op het gebied van communicatie.
Of je nu individuele of gezinsbegeleiding nodig hebt, ik sta voor je klaar. Bovendien kan psychosociale therapie worden vergoed door zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering. En als je liever thuis begeleiding krijgt, bied ik ook ambulante begeleiding aan huis. Laten we samen werken aan een betere toekomst.

ANGST EN TRAUMA

EMDR/NLP

Als jij worstelt met angstklachten, trauma's of onverwerkte emoties, ben ik er om je te helpen. Met EMDR en NLP kunnen we ervaringen verwerken en je dagelijks leven verbeteren. Met ruime ervaring in de behandeling van faalangst, negatief zelfbeeld, fobieën, sociale angst en verlies- en rouwverwerking, ben ik er om je te ondersteunen bij elke stap. EMDR-therapie kan al in enkele sessies een positief effect hebben. Laten we samen werken aan jouw zelfvertrouwen en de vermindering van angst.

Opleidingen | Trainingen

 • NLP master practioner
  NLP master practioner
  ma 12 feb
  Trainingscentrum De Homme
  12 feb 2024 09:30 – 13 feb 2024 17:30
  Trainingscentrum De Homme, Laagsestraat, Oud Ootmarsum, Nederland
  12 feb 2024 09:30 – 13 feb 2024 17:30
  Trainingscentrum De Homme, Laagsestraat, Oud Ootmarsum, Nederland
  Ga de verdieping in met je kennis en vaardigheden vanuit de NLP practioner opleiding en wordt een master in NLP!
bottom of page